Pregled oči Maribor in moja prva bralna očala

Že kar nekaj časa nisem dobro videla, a sem še kar upala, da bo to minilo in da bom spet videla. Žal pa ni bilo tako in ker nisem dobro videla na blizu, me je to začelo ovirati. Ko sem opazovala samo sebe, sem videla, da sem nehala delati določene stvari, da včasih nisem hotela sodelovati v pogovoru, ko so drugi gledali slike. Ja, kar hitro sem spoznala, da tako pa naprej ne bo šlo. 

Zato sem se odločila, da grem na prvi pregled oči Maribor. To je bil moj prvi pregled in res nisem vedela, kaj naj pričakujem. Po pregledu oči, so mi seveda svetovali očala in bili presenečeni, kako to, da očal še nimam. Seveda sem jim povedala, da sem se težko sprijaznila, da slabo vidim. Končno sem spoznala, kako nujno je bil potreben pregled oči Maribor in da mi bodo očala povrnila vid. Tako nisem mogla več živeti, kajti zaradi vida, sem se začela zapirati pred ljudmi. To so nekateri tudi opazili. Moram pa priznati, da očal nisem želela. Še danes se nanje privajam. Je fajn, ker sedaj vidim. Še vedno pa velikokrat pomislim, da bi šla na operativni poseg. Tako bi mi povrnili vid in ne bi potrebovala očal. Seveda je bil pregled oči Maribor potreben, prav tako očala. Sedaj pa bom videla, kaj bom naredila naprej. 

Mi je pa v zadovoljstvo, da sem naredila pregled oči Maribor, ker so tam res prijazni in so mi lepo svetovali za očala. Izbrala sem očala z lepim okvirjem. Doma pravijo, da mi očala pašejo, jaz pa nisem takšnega mnenja, ker me ovirajo. Nanje se ne bom nikoli navadila. Prepričana sem, da bom šla na operativni poseg, kdaj pa bo to, tega pa ne vem. Pregled oči Maribor mi je tako dal podatke glede mojega stanja vida, jaz pa se bom odločila, kako in kaj naprej. 

Pregled oči Maribor in moja prva bralna očala