Gubice ustavite z serumom za predel okoli oči

Ko govorimo o najbolj občutljivi koži na našem obrazu je to zagotovo koža okoli oči. Tako koža okoli oči hitro z leti pokaže sledove našega življenja, tako je pomembno kakšno mimiko obraza imamo večino časa, kot tudi vremenski vplivi, sončni žarki, pa tudi genetika naredi svoje.  Da pa bo naša koža lepa, pa nikar ne pozabite na serum za predele okoli oči. Zavedati se moramo, da ko že vidimo gubice smo že zamudili, za nego okoli oči moramo poskrbeti že predenj pride do tega.

Vsekakor bomo poskrbeli za:

  • Zmanjša zabuhlost kože
  • Zmanjšuje pojav gubic
  • Koža je bolj napeta in zdrava
  • Kožo navlaži

Velikokrat mislimo, da lahko z kremo, ki smo jo izbrali za naš tip kože na obrazu, tudi poskrbimo za predel okoli oči. Na žalost to ne drži. Če bomo želele doseči zdrav videz kože, brez zabuhlosti in manj gubic, bomo mogle izbrati pravilni serum za predele okoli oči. Žal z kremami za obraz tega efekta ne bomo dosegle. Je pa res, da včasih ko je naša koža še napeta in lepa, hočemo prihraniti in hitro na serum okoli oči pozabimo. Vendar se nam lahko zgodi, da bomo prepozni. Potem pa bo veliko težje dobiti nazaj pogled brez gubic in lahko bomo negovale kožo od teh gubic naprej, ki smo jih že pridobile. Tako, da nikoli ni prepozno za serum okoli oči in ne pozabite vprašati za nasvet, predenj izberete, saj vam bodo za to usposobljene osebe povedale kateri je pravi točno za vašo kožo okoli oči.

Pa le ne pozabite, da gledate tudi na kvaliteto, ki imajo potrdilo o klinično dokazanih učinkih seruma, kajti le tako boste dosegli efekt, ki ga želite, saj na trgu se ponuja ogromno zlaganih izdelkov in prav tako tudi serumov za predel okoli oči. Naj zasije vaš obraz in vaš pogled na obrazu.