Prinesite več barv v kopalnico in naj bodo kopalniške ploščice barvite

Včasih so bile kopalnice klasične, enobarvne, danes pa je lahko izgled kopalnice čisto drugačen, če so v njej barvite kopalniške ploščice, ker celotni prostor še kako poživijo. Kakšne pa so vam všeč? Imate radi enobarvne kopalnice ali se razveselite, ko vstopite v pisano kopalnico?

Sama nikakor ne bi imela enobarvne kopalniške ploščice, kajti če že delam novo kopalnico, bi si privoščila barve, rože, motive, mozaik, čim več barv. Ker pa človek včasih nima idej, ideje najdete po spletu ali pa obiščete kakšen sejem, trgovino in dobite še kako lepe ideje, kako lahko kopalniške ploščice zasijejo v vaši kopalnici.

Sama sem enostavno šla v največje prodajne centre, da so imeli več razstavljenih kopalnic in tako sem dobila idej koliko sem hotela, samo še odločiti sem se morala. Res pa je, da bi si človek verjetno naredil vedno drugačno kopalnico, če bi jo delal večkrat, takšni smo, naš okus se spreminja, naše želje se spreminjajo in res je dobro pa premislimo, katere pa so tiste barve, ki pa so nam pri srcu, kajti nekako sem prepričana, da pa so človeku nekatere barve všeč in druge ne. Tako izberite kopalniške ploščice v takšnih barvah, ki so vam všeč, motivi, mozaiki, rože, se bodo z časom spreminjale, če pa bo kopalnica saj v vaših barvah imate veliko možnosti, da vam bo vedno lepa.

Sama sem izbrala kopalniške ploščice v svojih 4 barvah, bež, bela, oranžna in vijola. Nekateri bi rekli, kako vijola paše med te ostale barve, pa še kako paše, kajti kopalniške ploščice so imele takšne vzorce, da je vse skupaj zelo lepo pasalo skupaj. Moja kopalnica je še danes lepa, vedno ko stopil v njo se dobro počutim, tudi obiski pravijo, da imam res lepe kopalniške ploščice in kje sem jih kupila. 

Naj bo vaša kopalnica pisana, izberite svoje barve, kupite kopalniške ploščice moderne, zanimive in predvsem lepe vam.