Včasih pride prav spodnje perilo za oblikovanje postave

Ti zimski meseci so mi prinesli nekaj kilogramov viška, vedela sem, da moram shujšati, a še nisem bila pripravljena. Soseda nas je povabila na praznovanje rojstnega dne, ki ga bo imela v gostilni. Takrat sem vedela, da se bo treba malo bolj elegantno urediti in šla sem po spodnje perilo za oblikovanje postave.

Vedela sem, v kateri trgovini to prodajajo, zato sem šla kar tja in si kupila takšno spodnje perilo, ki precej stisne. Vedela sem, da me bo pošteno stisnilo okoli pasa, zato sem si vzela eno številko večje hlačke. Ko sem jih doma poskusila, sem jih komaj dobila gor, res so me preveč stisnile, a če, sem hotela v obleki videti suha, sem morala imeti to spodnje perilo, drugače bi se moj trebušček preveč videl. 

Ta večer sem hotela biti lepa, oblečeno spodnje perilo me je pošteno stiskalo, a sem potrpela. Problem pa je nastal, ko sem takšno spodnje perilo imela oblečeno več ur, tako me je vse začelo tiščati in boleti, še apetita nisem imela tako dobrega.

Še dobro, da imam vedno ene spodnje hlače v torbici, tako sem šla čez nekaj ur na stranišče in se preoblekla. Nisem mogla več imeti tega perila za oblikovanje postave, ker sem bila že čisto živčna, vse me je bolelo. Lahko imam takšno spodnje perilo za oblikovanje postave, le za kakšno uri ali dve, ne pa za celo noč. 

Samo sedenje ti enostavno ni udobno, vse te začne po kakšnih dveh urah tiščati in prav zaželiš si, da bi sproščeno sedel, kar pa tem perilom ne moreš, ker te vse tišči. Sama bom še nosila to spodnje perilo, a zagotovo ne več za tako dolgo. Raje vidim, da se mi vidi malo trebuščka, kot pa da me vse boli. Sedaj to vem, da je spodnje perilo za oblikovanje postave le za kratek čas, ker čez nekaj časa čutiš preveč napetosti.