Stric je šampon proti izpadanju las priporočal celi družini

Ko sem bil še majhna, se spominjam strica kako dolge in goste lase je imel. Kot otrok sem mu, vsakič ko je prišel na obisk, pletla kitke, saj mi je bilo zelo nenavadno, da imajo fantje dolge lase. Ampak rekel je da je roker in da to spada k splošnemu imidžu. Z leti pa so zaželi njegovi lasje postajati vse bolj redki in moja mama mu je večkrat rekla naj začne uporabljati šampon proti izpadanju las, ki bi okrepil njegovo lasišče. V naši družini so bilo moški namreč nagnjeni k plešavosti in na kar nekaj družinskih srečanjih je bil šampon proti izpadanju las že tema pogovora. 

Stric je šampon proti izpadanju las priporočal celi družini

Ko je prišel stric naslednjič na obisk smo bili vse presenečeni, kajti pojavil se je z kratko frizuro in njegovo lasje so dejansko izgledali precej gostje. Vsi smo bili prepričani, da gre samo za vizualni trik, vendar nam je povedal da je s pomočjo frizerja odkril odličen šampon proti izpadanju las, ki ga uporablja že 2 meseca. Svetovano mu je bilo, da je za lasišče in obnovo le tega, če uporabljamo šampon proti izpadanju las, veliko lažje če so lasje kratki in se vsa energija usmeri v lasne mešičke in ni potrebno še negovanje las. 

Tako se je odločil, da bo uporabljal šampon proti izpadanju las zelo intenzivno še naslednjih šest mesecev in se med tem tudi strigel na kratko. V tem času naj bi se lasje že kar konkretno okrepili in bi lahko šampon proti izpadanju las uporabljal samo pri vsakem drugem umivanju. Takrat je načrtoval tudi ponovno dolge lase in star izgled rokerja. 

In naj vam povem, da je šampon proti izpadanju las res deloval zelo dobro, saj je imel v roku enega leta kar precej doge in goste lase. Od takrat naprej je bil šampon proti izpadanju las na naših družinskih zabavah še bolj pogosta tema.